понедељак, 5. фебруар 2018.

Deca Apokalipse sa prijateljima na koncertu u Domu omladine Beograda


Deca Apokalipse su bend koji svojim pristupom kako muzici tako i tekstovima ne ostavlja nikog ravnodušnim. Od  prvog pojavljivanja na domaćoj sceni privukli su pažnju na sebe originalnošću i jedinstvenim spojem raznih muzičkih pravaca i žanrova u jednu integralnu celinu. Nakon prvog albuma “Era papirnih grobova”, koji je pobrao odlične kritike i publike i medija, Deca objavljuju EP pod nazivom ''Zalog Večnosti'', koji će se pojaviti pod okriljem izdavačke kuće Nocturne Media. Na ovom EP-u će se naći i nesvakidašnji četrnaestominutni singl po kojem EP i nosi naziv ''Zalog Večnosti''.

Koncertna promocija ‘’Zaloga Večnosti’’ održaće se u Klubu Doma omladine Beograda u subotu, 10. februara, od 20 časova. Nakon dve godine Deca Apokalipse se vraćaju u Beograd, vraćaju se i u Dom omladine. Zajedno sa njima, te večeri će nastupati i sjajni bendovi Iskaz, D Zoo i Brat.

 

Iskaz je renomirani bend sa desetogodišnjim stažom koji iza sebe ima 4 studijska albuma i nebrojeno festivalskih i klupskih nastupa u Srbiji i regionu. Svojom fuzijom hip-hop-a, funk-a, hard-core-a i mnogih drugih muzičkih pravaca, doprli su do mnogobrojne publike koja je uvek ''dodatni'' član na njihovim nastupima.

D Zoo je subotički bend sa dva studijska albuma izdata za Nocturne Media kao i brojnim učešćima na koncertima i festivalima od kojih je najznačajnija pobeda na Zaječarskoj gitarijadi koja im je donela snimanje drugog albuma, kao i generalni proboj na srpskoj sceni. U svojoj muzici kombinuju razne žanrove, a tekstovi benda su inspirisani urbanim temema sa kritičkom analizom stvarnosti.

Brat je užički bend inspirisan punk i hard-core muzikom koji je sve više prisutan na domaćoj sceni. Nakon mnogo koncerata i tri demo snimka, planiraju i realizaciju prvog studijskog albuma. Svoj dosadašnji rad će predstaviti i na ovom beogradskom koncertu.


Deca Apoklalipse, Iskaz i D Zoo su već imali nekoliko uspešnih zajedničkih koncerata po Srbiji, pa je dobra prilika da vidite ovu uigranu muzičku ekipu, ovoga puta zajedno sa bendom Brat, u Klubu Doma omladine, u subotu 10. februara.

Karte u pretprodaji možete nabaviti na svim blagajnama Eventima po ceni od 500 dinara. 

Na dan koncerta cena karte će iznositi 700 dinara.


Koncert: Deca Apokalipse

Subota, 10. februar 2018. u 20:00
Dom omladine Beograda//Klub

Нема коментара:

Постави коментар