понедељак, 26. фебруар 2018.

SHARKS, SNAKES & PLANES UZ HURLEUR U FESTU!


Bendovi Sharks, Snakes & Planes i Hurleur održaće zajednički koncert 9 . marta uklubu Fest u Zemunu.  

 

Sharks,Snakes & Planes je post-grunge bend koji je osnovan krajem 2010. godine u staroj Beogradskoj industrijskoj zoni. Iako ime benda, kako kažu članovi grupe, podseća na neki trećerazredni trash filmski naslov, ono zapravo ima dublje značenje a to je da se ljudi u nevolji, tj. u strahu drže zajedno, s toga ajkule, zmije i avioni kao neke od najvećih ljudskih fobija. 




Bend već dugo nije imao koncert u Beogradu, pa će ova svirka zaista lepa prilika za fanove da uživaju i u njihovim starim ali i nekim novim pesmama: 



Poslednje što smo radili je Supernatural festival na Adi Huji u aprilu 2017.godine a pre toga 3 Doma Omladine u sali Amerikana” podseća Mladen Miljuš i dodaje: “U Zemun se vračamo posle dosta godina i planiramo da na tom koncertu odsviramo i 3 nove pesme.“ 





Sharks Snakes & Planes trenutno radi na spotu za pesme Drug kao i Rđavi Obarač, koje su snimljene i čekaju mastering. „Ovih dana izbacujemo jednu pesmu na engleskom, čekamo da se zavrsi lyric video najavljuje Mladen. 






Hurleur je energična (pank) rok četvorka potekla iz Negotina, a trenutno stacionirana u Beogradu. Ova četvorka je oformljena 2012. godine i od tad funkcioniše u manje više istom sastavu.  Iako su po godinama mladi, mogu se pohvaliti pozamašnim iskustvom, sa nastupima na Belgrade Beer Fest-u, Exit-u, Arsenal Fest-u, Zaječarskoj Gitarijadi, kao i na još mnogo festivala i sa velikim brojem klupskih svirki.  




Na svoju muziku gledaju vrlo ozbiljno i kroz nju iskreno opisuju ono što im se dešava i kroz šta prolaze kao mladi u današnjem nevremenu. Svojim pesmama trude se da u vremenu maski i mračnog šarenila, slušaoce podstaknu i motivišu da razmisle svojom glavom i bez straha pokažu svoja osećanja, slabosti, kao i svoju najjaču stranu.

Od izdanja imaju demo album "CAI!" koji je izbačen kao samizdat 2015. godine, dok krajem 2017. izlazi njihov prvenac pod nazivom "Ja!".



Ulaznice za koncert koštaju 400 dinara i moći će da se kupe na ulazu kluba Fest na veče koncerta.

Нема коментара:

Постави коментар