понедељак, 12. март 2018.

BRAJAN FERI 7. SEPTEMBRA U ŠTARK ARENI



Britanska muzička legenda, Brajan Feri, nastupiće 7. septembra u Štark Areni,u okviru njegove britanske i evropske turneje, sa svojim neverovatnim „live“ nastupom.

 U septembru slušamo čoveka kome je ljubav droga. Kome dragu može samo da mazne groteskni Mik Džeger, uprkos tome što joj je pevao: "Let's Stick Together". Zato i snima "Jealous Guy".



Brajan Feri je jedan od najinovativnijih i najuticajnijih pevača i liričara u istoiji pop muzike, sa originalnom vokalnom briljantnošću i elegancijom koja oduzima dah.
Od prvih snimaka sa grupom Roxy Music početkom 1970, Brajan Feri se istakao kao jedinstvena muzička pojava, a u svojoj dugoj karijeri, izdao je 15 albuma od kojih su mnogi dosegli platinaste tiraže.


Šarmer za sve generacije, Feri, će 7. septembra u  Štark Areni izvesti klasične hitove iz njegovog solo repertoara i diskografije grupe “Roxy Music”, među kojima su „Let’s Stick Together”, „Slave to Love”, „Don’t Stop The Dance”, “Kiss and Tell”, „Love Is The Drug”, „These Foolish Things”, „Price of Love”, „I Put a Spell on You” i mnoge druge.

Bryan Ferry je svojim izgledom, stilskom originalnošću, sofisticiranim tekstovima i muzikom baziranom na nostalgičnim odnosom prema staroj rokenrol eri iz 50-ih inspirisao niz bendova novog talasa i novog romantizma, među kojima su Duran Duran, Depeche Mode, Spandau Ballet, The Human League i drugi.


Ulaznice za koncert Brajana Ferija će biti u prodaji od 16. marta na blagajnama Štark Arene i Bilet Centra, na svim prodajnim mestima CS Eventima i online na www.starkarena.co.rs
 

Нема коментара:

Постави коментар