четвртак, 15. март 2018.

RITAM NEREDA 24.MARTA U FESTU!





Nakon više od godinu dana novosadski bend RITAM NEREDA će nastupiti u Klubu Fest u Zemunu! Na koncertu 24. marta pridružiće im se beogradski sastav SINK.




Ritam Nereda je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije koji radi od 1987. godine. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energicnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Kolekciju legendarnih pesama kao sto su "Put beznađa", "Crno je sve", "Ne", "10 godina", "Hiljade", "Sećanja", "Heroj" i mnoge druge ćete uvek moći da čujete na njihovim nastupima koje će zajedno sa publikom pevati glasno.




Iza sebe imaju osam studijskih albuma i tri live izdanja, a poslednji album "30 godina" bend je objavio početkom aprila 2017. godine i nakon toga je išao na turneju na kojoj su slavili 30 godina postojanja. Trenutno rade na novom albumu.

Na ovom koncertu bend će i premijerno u Srbiji predstaviti novog gitaristu Kiću koji je zamenio Sašu Friša.



Sink je bogradski bend nastao 2012. godine. Iza benda su dva snimljena albuma od kojih je prvi objavljen 2014. godine pod nazivom “Sve što nisam ja”, dok je drugo izdanje benda objavljeno i promovisano koncertom u Domu omladine Beograda u maju prošle godine pod nazivom “Pred stubom srama...”. Iza oba izdanja stala je izdavačka kuća Nocturne Media. Sink se publici predstavio brojnim spotovima, gostovanjima kao i nastupima na mnogim festivalima od kojih su najzvučniji Exit festival, Kuršumlijska gitarijada, Vračar Rocks, Dev9t i mnogi drugi... Bend aktivno promoviše novi album koncertima širom zemlje.

Fotografije: Marko Ristić

Ulaznice su u prodaji u klubu Fest i Felix Shop-u (TC Sremska) po ceni od 900 dinara, dok će, ukoliko ih ostane, na ulazu stajati 1200 dinara.

Нема коментара:

Постави коментар