субота, 7. април 2018.

Džejmi Bartlet, autor knjige "Darknet - U digitalnom podzemlju" predstavlja zabačene odaje interneta

petak 13. aprila od 19 časova u knjižari Delfi SKC biće predstavljena knjiga „Darknet – U digitalnom podzemlju“ u izdanju Lagune a tom događaju prisustvovaće i sam autor Džejmi Bartlet.
Uznemirujuća tema nepreglednih dubina interneta povod je za gostovanje savršenog vodiča u te oblasti - Džejmija Bartleta. Novinar, teh-bloger i direktor Centra za analizu društvenih medija u organizaciji Demos nam dolazi iz Londona. Njegovu prvu knjigu „Darknet – U digitalnom podzemlju“  objavila je Laguna 2016. godine, kao jedno od prvih izdanja sjajne edicije #Netopija koja se bavi onim manje poznatim stranama interneta.

Na predstavljanju će govoriti:

Džejmi Bartlet, autor knjige
doc dr Tamara Vučenović, urednik, Radio Beograd 2
Jelena Jovanović, stručnjak za mrežnu bezbednost
Goran Skrobonja, prevodilac i autor
Ivana Misirlić, urednik u Laguni, moderator
Prevod sa engleskog na srpski će biti obezbeđen.


Džejmi Bartlet svoje članke objavljuje u Telegrafu, Gardijanu, Sandej tajmsu i mnogim drugim listovima i blogovima. Piše o onlajn ekstremizmu, darknetu, kriptovalutama, slobodi govora, upotrebi društvenih medija u političke svrhe, tehnologijama nadziranja interneta, veštačkoj inteligenciji...

Džejmi Bartlet je i gost Međunarodne studentske konferencije LibertyCon posvećene aktuelnim temama iz oblasti informacionih tehnologija, koja će se održati na Kolarcu od 13-15. aprila. 


A ovde možete videti kako je sve to izgledalo

 

Нема коментара:

Постави коментар